supplement

saya nak tanya apa prenatal supplement yang sesuai diambil untuk wanita sedang cuba untuk hamil?

6 Balas

Sis cuba ikthiar amal susu efferty.. ☺ Nak dapatkan Efferty berserta consultation tentang ikhtiar hamil? Ingin berkongsi masalah yang dihadapi. Kami sedia ada untuk mommy yang sedang ikhtiar hamil. 😍 InshaaAllah READY STOCK 🍓 Efferty Strawberry 🍫 Efferty Dark Chocolate 🍯 Efferty Madu Kurma 📲 Whatsapp https://wa.me/60175505177?text=Pm+Efferty

klu nak kepastian better g farmasi atau klinik minta yg lebih arif consult. sbb dia boleh check keadaan awak . dan lagi tau apa yg sesuai untuk diambil . yg penting jangan amalkn supplement yg pelik2 . baik beli d farmasi , drugstore atau dr klinik .

saya try blackmores conceive well gold. separuh je consume, alhamdullillah, hrini berita baik utk sy. but yg ni depend kot atas badan seseorg. ad yg recommen, ad yg x. tp bg saya xsalah cuba. good luck awak

folic acid. klu jns hb sllu rendh boleh mula dgn obimin

Saya makan folic acid

folic acid sis.