Supplement ibu hamil

Salam semua, nak tanya ibu2 hamil apa supplement tambahan yg boleh diambil semasa pregnant? Sbb KK cuma bagi Zincofer. Sekarang pregnant dh 5 bulan. Risau baby tak cukup nutrien lain. #firstbaby #firstmom

2 Balas

Zincofer sahaja dah mencukupi sis, jgn ambik lebihan vitamin risau jgk kalau anak dapat terlebih boleh jadi benda lain, awal2 haritu saya ada buat research🥰 lebihkan calcium (susu) dan dari segi makanan okay👍🏻

Kalau doktor takde kata apa memang cukup dah tu zincofer. Nak tambah lain tu better dari makanan harian kena ambil yg berkhasiat. Kerapkan lagi ambil buah sayur dan susu