bengkak susu sampai demam

saya nak tanya apa perlu saya buat ye untuk kebahkan bengkak susu ni.. saya dah marmet.. tuam.. pam masih sama juga sampai demam saya.. anak saya taknak isap susu badan yang belah kiri ni dia nak yang kanan aje.. atau ada cara biarkan susu belah kiri ni kering.. saya tak tahan sakit sangat.. #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp #firstbaby

19 Balas

cara paling senang dan cepat, minta suami sedutkan sikit. kalau ada rasa tersumbat je, saya suruh suami sedutkan. automatik hilang.