bengkak susu sampai demam

saya nak tanya apa perlu saya buat ye untuk kebahkan bengkak susu ni.. saya dah marmet.. tuam.. pam masih sama juga sampai demam saya.. anak saya taknak isap susu badan yang belah kiri ni dia nak yang kanan aje.. atau ada cara biarkan susu belah kiri ni kering.. saya tak tahan sakit sangat.. #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp #firstbaby

19 Balas

Hi sis. Dah try guna milk collector? Time dia isap belah kanan tu. Sis letak kat belah kiri milk collector sambil sambil massage

sy ltak kubis .. bgi sejuk dlu kubis tu mmg akan ok klau rasa dh xsejuk tukar baru sy buat petua ni dri anak 1st dlu

Msa sy bengkak susu ners ksi sy pandol utk hilngkn dmm,lps tu dia ajar sy urut utk kluarkn susu

kne tungku guna pasir atau mkn sayur kubis utk kurangkan bengkak susu

klau org kampung biasa letak kobis utk hilangkn bengkak susu

tuam sejuk dulu. pastu baru tuam panas. pastu marmet/pam

Tuam dengan ice. Makan vitamin nutrilite lecithin

Cuba try lecithin shaklee ramai ckp mnjadi

Try urut guna sikat