Susu yg bagus

Hi, saya nak tanya, antara susu fernleaf dengan susu similac mane lagi okay ye? Anak saya baru masuk 1tahun kalau guna susu similac terus ambik langkah 3 ke? Tolong bg pendapat.. #firstbaby #firstmom #pleasehelp #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

Ikut baby u sis. Susu u kena try and error. Apa yang okay untuk baby lain, tak semestinya okay untuk baby u. U pilih je apa2 susu yang u nak cuba. Susu yang terbaik adalah susu yang boleh di terima si anak😊

11mo ago

Terima kasih ye