Susu formula

Saya nak tanya anak saya dari dalam pantang sampai 8 bulan ni minum susu lactogen langkah 1 , ni tiba2 dia cirit . Ada suggestion susu yang elok tak ?

7 Balas

Maybe boleh cuba enfalac. Tapi apa apa pun Puan kena try and error ya. Susu yang sesuai untuk anak saya mungkin tak sesuai untuk anak Puan.

Maybe dia cirit sbb lain kot.. dah 8 bulan dia ade makan yg menyebabkn dia cirit ke??

2y ago

Perut tak sedap agaknya. Atau ade benda yg dia msok dlm mulut benda2 kotor

frisolac. sesuai untuk pencernaan

susu ni kene try and error

kene try and error

try and error

🤗