Bersalin awal

Ade ke due bulan 7 dh bersalin? Sy due 12.07 tapi dh selamat bersalin 23.06 haritu..syukur🤲🏻

14 Balas

Sy due 30/7 tapi belum bersalin lagi cuma dah start contraction teruk.. sakit dkt bawah.. nak tidur pun susah.. rsa sakit pinggang.. sakit mcm period pain tapi belum kerap lg.. baby first.. hopefully dapat bersalin awal 37w.. aamiin 🤲🏻🤲🏻

12mo ago

Sama due.. dah start sakit celah kangkang..

seronok betul bace yang duedate lambat lagi tapi dah bersalin . kita ni duedate dah nak dekat tapi satu tanda pun takde lagi 🫠 harap harap tak sampai kene paksa ke apa .

12mo ago

smaa la kitaa.. due dh dekat lg seminggu.. tapi tanda ape pon takde lagi ni huhuhu

saya...hee..ikut scanning doc due saya 7hb 7..tpi 17hb 6 lepas dah selamat melahirkan baby boy..alhamdullilah...syukur jugak...

Sya due 12/7 tp belom bersalin lagi..belum ada tanda2.. esk masuk 38weeks. Doakan saya. Masih gah bekerja ni.

12mo ago

saya due 18.7..doakan saya n baby ye

kiranya sis bersalin berapa weeks? mcm mna bole bersalin awal sis rajin buat exercise ke?

Sy 12/7 juga. Masih belum ada tanda. Sis amalkan tips apa utk cepat kan bersalin?

saya due 8/7..harini dah selamat bersalin..alhamdulillah

12mo ago

alhamdulillah tahniah.. sma tarikh due ngn sya..

21/7 due. tp dh bersalin 14/6 hari tu baby prem. 🥲

Saya due 10/7. Alhamdulilah dah bersalin 17/6

Saya 4/7 belum ada tanda lagi.. Doakan saya ye..

12mo ago

kita 7/7 tanda bersalin dah ada, tapi smpai la ni xberanak lagi 🤭