kehamilan kembar

saya nak tanya ada tak yg berpengalaman hamil kembar.??mcam mna nak tau hamil kembar awal2 hamil??apa tanda2nya??

1 Balas

masa awal sebelum buat blood test sy rasa krem kuat sekali2 dan rasa cucuk dibanyak tempat mcm berpindah2 sakitnya..sakit bawah pusat tu

5y ago

sy x buat blood test lagi...tapi pregnancy test sy 5 hari sebelum lewat period dah positif...kerap krem kat area rahim kjap kanan kadang kiri...batuk sikit pon krem...ada jugak kawan tegur katanya mgkin kembar ...sb perut nmpak besar walau pon baru lagi