Tidak pernah makan asid folic

Hi saya nak tanya ada ke ibu2 yang mengandung tapi tak pernah makan asid folic? Adakah anak yg dilahirkan sihat dan normal? #pleasehelp #ingintahu

16 Balas

Atas faktor apa tidak pernah makan asid folic? Anak sihat/normal atau tidak semuanya dah tertulis. Percaya ketentuan Tuhan.

Saya sebelum tahu preggy dah makan asid folic sbb nak cegah awal" kita mana tahu kan

sebaik-ii nya ambil. bukan besor mna pun x pahit mno pun utk kshtn ibu dan bby jga.

makan je..utk kebaikan kandungan..sihat Dan sakit tu Allah dah tentukan.

Wajib mkn sis huhu..sis boleh google apa akibat bila xmkn asid folic..

Jawapan untuk soalan awak ada pada doktor. Mereka lebih arif.