bersalin March 2020..,

Saya da nak Masuk 21 minggu... Ada Tak yang melahirkan pada bulan March 2020.? Dah Buat persiapan ke belum?..apa saja yang penting tampah perluh ada pmbaziran Wang ...carseat BB pun wajip da..da try tengok2 barang Baby Kat mall..mahalnya uhhhhh.... Dan Ada kwn kata kat shopee murah....

2 Balas

Saya pon due date bulan mac 2020. Tapi xbli pe pon sangat. baru beli 2 helai baju dgn tilam yg ada kelambu tu je. Laen2 tak beli lagi. Senarai dah ada tapi nak beli yg laen tu bila pon tak tau 😁

Sy pun March 2020, baru beli baby cot je tu pun ade org nak jual 2nd hand baby cot ikea.. X sabar nak shopping tp belum ade mase lg..