bantuan utk anak

saya nak minta bantuan sikit. saya hanya kerja parttime tpi badget saya bulan ni mmg lari trus tk ckup. gaji pun tk seberapa. sekarang ni saya belum ada offer kerja parttime saya nk mintak bantuan pampers je utk anak saya yg 1tahun5bulan. pampers saiz m pun blh l pun blh. saya stay bandar baru samariang kcuhing sarawak. #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #firstmom

1 Balas

bagitahu sekali stay mana tu. orang yang berdekatan boleh membantu.