salah ke keluar rumah pi klinik

saya nak luah sikit, salah ke keluar time pantang, nak pi klinik panel sebab anak/saya yang tak sihat? anak saya batuk bunyi kahak and hidung bunyi hingus. tapi mak saya marah sebab saya dalam pantang. saya first mom, jadi saya risau, saya dah try sedut but sama juga, takda apa yang keluar dan satu lagi, untuk baby sebulan lebih, tak boleh pakai sterimar tu ke? sebab klinik juga yang bagi.

2 Balas

Takde apa lah keluar time pantang. Cumanya baby lh immune sistem tak kuat lg. Utk ibu takde masalah pun. Ikut logik mcm mana kalau ibu tu pantang sendiri lepas bersalin? Apa2 urusan suami jauh atau takde kene juga kan buat sendiri. Cuma ye takde lah merayap, kita selesaikan urusan penting dan balik.

4mo ago

Biasalah org tua kn. Tapi utk keselamatan baby awak bawa jela g klinik klau anak tak sihat. Buat tak tahu jela org ckp apa. Anak kita kn