Jus delima mana yg sesuai?

Saya nak cari jus delima atau pati delima tapi tak tahu jenis mana yg sesuai untuk ibu hamil,sebab org kata jus delima boleh hilangkan alahan. Ada sesiapa yg pernah minum...tolong bantu saya

5 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Disebabkan loya saya teruk sampai lembik kat tempat kerja.masa 7weeks saya minum air zamzam. Makin lama rasa kurang loya, badan lebih bertenaga,angin perut pun rasa kurang. InshaaAllah, kita ikhtiar Allah mesti bantu☺️

saya buat sendiri fresh jus delima,, baru harini try,, lagi sedap dari pati,, pati tu manis sangat,,

1y ago

Setuju buat sendiri je jus delima

saya minum pati delima fars Dan gulsan tapi teruk jugak alahan sampai taktau nak buat apa 😢

1y ago

Actually sbb manis tu, tu yg tak sesuai utk yg ada alahan.

TapFluencer

Tiada pengalaman. Suka makan buah delima terus. Nyum2. Lama pula tak makan delima 😅

1y ago

It's OK.. Try n error. Sementara je alahan tu. Enjoy the moments

better sis makan buah delima tu...lg bagus..sy crik delima kg y jernih² sikit tu...sedappp...

1y ago

insyallah, okey jugak mkn buah terus mane tahu kot2 mnjadi