Nk tnye mcm mne nk bt appointment klinik gigi eh kt klinik

Hi saya nak buat check gigi, n bole ke nk cuci kaki sekali, sbb sy mmg selalu cuci gigi 6 bulan setiap tahun since thun lepas lagi, bole ke? Cmne nk buat appointment direct ke klinik gigi eh, trus bgi buku pink ke bgthu kita pregnant?#seriusnanya #ingintahu #firstbaby

2 Balas

- Appointment untuk klinik gigi kerajaan, kena book dalam mysejahtera. - Untuk klinik swasta, tengok method of booking klinik tersebut. Via call atau online booking di website. *Dua2 klinik ni kena bawa buku pink sebagai rujukan untuk dentist.

Tempat saya yg ada buku pink boleh walk in je, saya scaling 24weeks

11mo ago

oh yeke, terima kasih, saya pun baru je 23 weeks..