tolong saya

saya nak bertanya , saya lewat period 2 hari . check upt negatif . saya keluar keputihan seperti putih susu bersih . itu salah satu tanda hamil ke ? saya ttc 2 tahun 7 bulan . tq#seriusnanya

5 Balas

x semestinya sis.. klu sye klua kputihan mcm tu tanda nak period.. sblum nie penah lewat period x? klu sblum nie palg lewat period 4 hri, then kali nie awak try check upt lps lewat 5-6 hri..

Keputihan tu mungkin nak period pun boleh jadi. Dulu simtpm saya pregnant pun keputihan milky2. Sis repeat lagi upt dalam seminggu ke kalau masih tak period. Just jaga diri je buat masa ni❤️

tak semestinya sis , takpe kalau tak period jugak sis repeat test lg beberapa hari . kalau takde jugak n sis risau jumpa doc . moga ada rezeki buat sis

Kalau saya keputihan tanda2 nak period. Sis pantau je dulu 2-3 hari ni tak period boleh repeat upt. Kalau masih negatif, masalah hormon la kot

boleh jadi hamil, boleh jadi tidak sis. tu tak ada tanda apa2. tunggu few days nanti repeat semula test ya. kadang hcg lambat naik