ANTENATAL KELAS KEDAH

Saya nak bertanya kat mana kita boleh dapatkan hospital atau agensi sbg yang buat antenatal kelas di area kedah ya? Ada sesiapa boleh kongsi kan disini ka 🥹#firstbaby #firstmom

7 Balas

kalau kedah tak pasti..saya kat perlis ada jugak hospital kerajaan buat..under KK..tanya nurse dekat situ..kadang ada diorang letak scan qr, kadang ada jugak doktor yg tanya terus kita ambil atau belum tarikh antenatal tu

8mo ago

ohhhhh fahammmm terima kasihhhhhh

Hi.. cara sye dlu, sye search hospital swasta kt ig.. normally dyorg akan share aktiviti dyorg.. n range harga dlm rm100+.. Btw, sye duduk slangor 😅

8mo ago

hospital kerajaan belom pernah dengar lagi. kalau mcm puan farah kata swasta mmg ada buat😊🫰

Saya kebetulan di jitra ada offer dari mahsuri.. selain tu, hospital² swasta pun rajin buat jugak.. rajin2 search kat webpage/fb depa

kalau ddk SP, cuba call Pantai. kot ada buat. tak perasan haritu ada ke tak. jarang GH buat, mmg mostly pvt.

8mo ago

ohhh iseeee fahammm terima kasih yaaa

Hospital Mahsuri, Jitra, Kedah ada buat kelas antenatal pada 7/10/23

8mo ago

wahhh thankyouuuu awak

Hospital Mahsuri Jitra ada buat talk pasal antenatal pada 7/10/23

8mo ago

baiklahhh notedd thnakyou ya

KMC, PMC