Assalammualaikum first mom

Saya nak bertanya, kalau pregnant, perut brpa bulan bru bleh brsama dgn suami… skrng sya dh 15week4day…. Tpi saya dan suami tak berani bersama sbb takut bleeding…. Hrtu first pregnt saya bleeding… masa tu pregnt 6week, saya bersama dgn suami, and lpstu trus bleeding… tpi sya xkena cuci sbb keluar smua sndri… pstu sya dgn suami rancang sndri untk jarakkn 5bulan untk brsama, bg rahim kuat… skrng alhamdulillah dh pregnant 15week…. Tpi sya xbrni nak brsama suami… boleh tak share #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing #firstbaby

4 Balas

rasanya elok tanya doc sebab lain org lain effect dia. sy 12minggu alhamdulillah okay je bersama

10mo ago

Ouhh iyakaa, ok sis nnti saya refer doktor… tpi tulah rsa malu bila nk tnya hehehe