Speech terapi di hospital government

Hi. Saya nak bertanya ada tak parents yg hantar anak speech terapi di hospital gov? Kalau ada boleh share tak pengalaman di sana. Terima kasih.

2 Balas

Hye Saya ada bawa anak buat speech therapy di gov hospt Sis nak tau pengalaman yang macamana tu?

2mo ago

Hi, thanks sis respon soalan saya. Sepanjg ank pergi appointment, usualy therapist ada buat aktiviti ke? Sis ada stand by video atau aktiviti utk rujukan therapist? Selalunya appointment setiap berapa bulan? Sis appointment hspital government mne?

Nak tahu jugak