Set bersalin berpantang mana yang sesuai untuk mommies?

Saya nak bersalin dah, due bulan 2, skrgni sy tgh cari set pantang bersalin mne yg ssuai n yg berkesan utk dptkan balik badan mcm anak dara🥹, jamu apa ye yg bgus? Sy bru ni beli minyak berurut bidan putih utk bersalin, set umi alya ke nina roguy or dherbs yg best nk pakai mse bersalin , ingt nk beli set jimat smua ada, klu jamu bersalin umi alya tu okay tk?, #ingintahu #firstmom #seriusnanya

12 Balas

saya pun tengah nak cari jamu. saya da dapat da badan sebelum mengandung cuma tulah taktahu dalaman da ok ke belum. saya try makan seafood lepas pantang gatal bethul Kat situu