Persediaan barang untuk bayi baru lahir

Saya nak beli barang untuk kelahiran pertama saya cuma saya tak tahu apa yang penting untuk dibeli lagipun saya bakal melahirkan anak kembar . Boleh tolong saya listkan benda penting tak ? Thank you .

2 Balas

Wah bestnya kembar..tahniah sis! Sis boleh visit my blog for some ideas.. 🥰 moga bermanfaat untuk sis dan bakal ibu lain di luar sana♥️♥️ https://simplynoorul.com/pregnancy-diary-list-keperluan-baby-newborn/

Boleh google je sis. Yg penting baju, pampers, wet tisu. Hak penting sekali prepare je la fm takut susu tak cukup kan. Kembaq tu