Hamil 9 minggu

Saya nak beli barang di mall dan kalau nk masuk mall kene fully vaksin . Saya mmg nk vaksin tapi masih tk cukup 14 minggu untuk 1 dose . Sedihh nak masuk kedai tak dapat . Emm ibu2 ada yang sama macam saya ?

1 Balas

Skrg dh boleh vaksin bila bila pun time pregnant, walk in je kt PPV berdekatan. Kt sana pun ada doktor jgk utk dptkan advise boleh atau tk. Ikut guideline ckp plg awal 12 minggu dan tanpa limit, tp before 12 minggu nk vaksin pun boleh. Sbb terpulang atas org tu.