Ibu2 minum susu apa

Saya minum susu ni anmum materna Suami yg beli, setiap kali minum saya nk muntah. rasa loya bila minum susu tu.. blh bg cadangan tk susu apa yg tk meloyakan. #pregnancy #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

baik minum susu yg jenis dlm kotak tu mcm hl,goodday ,farm fresh.. lg elok drpd susu tepung.. lg pown anmum tinggi gula..huhu

3y ago

ok thanks

Susu HL. Saya jenis memang takleh telan susu lain, loya. Sebelum pregnant pon gitu. Susu HL je yang ok

3y ago

ok thanks