Saya migandung 9 minggu tapi hari ni pagi ni ada darah keluar dari saya apa ka penyebab keguguran

Saya migandung tapi ada dara keluar darah campur blender apa ka penyebab keguguran 😭😭😣😣

Saya migandung 9 minggu tapi hari ni  pagi ni ada darah keluar dari saya apa ka  penyebab keguguran
21 Balas

pergi emergency dekat hospital terus sis..bole jd threatened miscariagge

Cepat pergi klinik puan. Kalo masih selamat doctor akan bagi ubat kuat rahim.

3y ago

susa sis limpas di daerah

saya mcm tu juga but saya ada cek doctor, mesti banyak rehat

3y ago

saya baru hari ini

siapa tau komen saya saya minta tolong 😢😢

normal je to kalau sikit jangan saja bnyak bahaya

3y ago

aku tidak tahu apakah maksudnya

Terus pegi hospital sis

3y ago

iya😔

Diamlah nak cakap sis pulak js

semoga x de ape2 dn dilindungi

Dah pegi hsptl ke sis?

pergi hospital