Boleh mengandung ke ?

Saya menyusu badan dan tak period langsung . Kemungkinan untuk mengandung boleh ke #breasfeedingmom #bantusharing #mommybuntu #pregnancy

1 Balas

ade kemungkinan boleh mngandung sis, tapi sy spnjg menyusu anak selama 3 tahun, ade sekali jek pernah period, alhamdulillah xpernah lekat.. tapi baru sebulan sy berhentikan anak susu bdan, x period pun, ehh terus lekat, ni tgh tggu hari nak bersalin yg ke2.. 🤣

3y ago

kan, sis boleh download apps period utk tgk wktu subur, jauhi wktu subur..hehe.. xpun boleh beli opk, cek dulu sbelum brsama .😘