Eczema semasa mengandung

Saya menghadapi masalah eczema semasa bulan 4. Eczema pada kaki agak serious, asyik basah sebab ada cecair keluar dari luka eczema. Ada cara penyelesaian tak?

2 Balas

hi. nak tanya eczema awak makin baik tak lepas bersalin?? saya tengah alami eczema teruk mase pregnant ni.. takpernah ada eczema toba2 pregnant kene eczema teruk.. down sangat rasa..

10mo ago

sebelum salin dah semakin baik dah.. saya sapu cream tabib cina.. lepas bersalin kadang kala gatal juga tapi tak serius la

try bersihkan guna Kain Norwex.