Positive Covid

Saya mengandung week 29. sepatutnya hari ni pegi kk untuk appointment. before pegi saya buat test covid jd positive. so tak jadi pegi kk. ada tak ibu ibu yang ada pengalaman. apa next step yang saya patut buat. skrg ni yang saya dah buat register dalam mysejahtera sahaja. #pleasehelp

1 Balas

last time saya pun macam tu jugak...saya call kk bgtau positive covid..so diorang akn advice kite next procedure. sy tak igt lak nurse ckp ape aritu😅 sejak da 3rd trimester ni, byk lupe