bersalin di hospital kerajaan

saya mengandung anak luar nikah..masih belum berkahwin..tak lama lagi nak bersalin dah..boleh ke kalau teman lelaki saya teman saya dalam labor room nanti? ibu bapa boleh teman? atau saya akan masuk seorang saja? #ingintahu

38 Balas

Spupuh sy non-muslim bsalin luar nika , ttp dctr tak bgi tmn lelaki dia teman

Sy mcm awk jugak.. bersalin bulan 10 haritu..xde org teman pun..

Tak boleh rasanya.. Sbb nanti nurse akan minta surat nikah, kad nikah..

yg boleh masuk suami je..klau bukan suami tal boleh masuk.

dlm lb tk boleh msuk,tp blh dtg time wktu mlawat

waris sah sahaja..boyfriend mmg xboleh la..

waris sah sahaja tak silap.

HSA