bersalin di hospital kerajaan

saya mengandung anak luar nikah..masih belum berkahwin..tak lama lagi nak bersalin dah..boleh ke kalau teman lelaki saya teman saya dalam labor room nanti? ibu bapa boleh teman? atau saya akan masuk seorang saja? #ingintahu

38 Balas

ikut tmpt dek mcm kt tmpt akak blh tp digalakkan ibu yg teman sbb ibu tahu lgi nk bgi semngat...tp kalau bby awak msok nicu hnya ayah dan mak bby je blh msok.ahli keluarga tak blh...sya pernh mengalami mcm awak...

suami pn X boleh NK tmn...apatah lgi boypren awk dikk oooiiiii...merepek2 awk ni...bkn Nye muhrim awk ...aduhai...soalan pn mntk d kecam

2y ago

betul.

ibu boleh teman.. kalau bf tak boleh.. tp ibu kandung je la.. tu pon depends pd pihak hospital.. yg sye tahu bf, ayah awk dan ayh bf awk akan di panggil ke kaunseling hospital

setahu sy tak boleh me lain kan waris sahaja. and ikut hospital jgk yg benar kan suami masuk. awk lepas bersalin nanti awk nikah ye dgn boyfriend awk 😊kesian anak tu

x bolh sis..skrg suami x boleh masuk dlm lr..kena dok kat luar..time melawat sahaja boleh dtg tgok..n dtg azan bby n ambil uri

2y ago

sis hospital mana ye .

Klu belum berkahwin tak boleh boyfriend masuk labor room tu… family tak pasti plak… akk doakan semoga dipermudahkan segala urusan adik… Aamiin…

jika belum berkahwin, hanya ibu awk shj yg boleh temankan awk kat dlm lr sis..tp biasanya awak masuk seorang je melainkan ibu awk nk teman .

apa punya soalan dik oi.. terang² dia bukn suami awak.. mmng tak boleh bf awak temn dkt dlm bilik bersalin... aurat wanita tolong jaga ..

teman lelaki x blh temankn...melainkn suami..itu pun bergantung pd situasi...klau situasi mengizinkn..suami dibenarkn menemani isteri

sy pun sama masa nak bersalin tak kahwin lagi. boyfriend mmg xleh masuk tapi ibu puan boleh temankan. feel free to ask anything. ❤