Hye Mummy semua. Berapa hari ni setiap kali saya buang air kecil ada lendir macam ni keluar.

Saya mengandung 8minggu2hari. Adakah ia sesuatu yang normal atau sebaliknya? #pertamakalihamil

Hye Mummy semua. Berapa hari ni setiap kali saya buang air kecil ada lendir macam ni keluar.
2 Balas

Normal sis . Tapi kena pantau juga yaa kputihan yg blebihan kita tkut jgkitan gbs .. kputihan yg tk normal kputihan coklat atau hijau dan berbau .. nnt awak bagitau dkt doktor klau awak klinik nnt nanti dorg akan ambil sample kputihan awak utk tgok smada ok atau tk .. bhya juga klau tk rawat kputihan sbb tkut jgkitan dkt air ktuban

9mo ago

Takpa jgn risau selagi tak bleeding atau kputihan tk teruk sprt hijau coklat berbau selagi itu everything is fine 🥰😘 .. jgn stress2 ibu okai , ambik makanan yg bkhasiat dn amalkn mkn buahbuahan .

warna putih ke coklat

9mo ago

Kena bgitau doktor ya sis sbb kputihan ni spt coklat sedikit .. nnt dorng akn ambik sample kputihan