Hilang selera makan

Hi , saya baru 6w , tapi dah mula rasa tak selera nak makan nasi, then kekadang kalau pandang lauk tu rasa loya.. ada tak yang macam saya? Then korang buat apa?

5 Balas

Sy tukar makan mihun.. Sy try pasta juga, tapi kali ni tak serasi dengan sy.. pagi minum coklat panas dengan roti.. kadang suami beli nasi lemak.. roti jala.. ada masa cereal dan susu.. buah2 sy makan juga buat kudap2..

sama😭 makan benda lain bagi rasa kenyang. roti,biskut,minuman yang bersusu.. pisang kerap makan bagi kenyang lama..

saya pun tgh alami .. sy jamah roti / buah buahan / air susu @ coklat dutch lady ..

saya makan susu dgn oat then letak kurma bagi ada tenaga sikit

kalau saya minum susu untuk hilangkan lapar

1mo ago

Tu la. Saya cuba minum air susu, loya jgk.