Payudara terasa ngilu dan bengkak

Saya mengalami payudara membengkak dan ngilu . Adakah itu tanda hamil ? Payudara sakit sebelum due period . Tapi bila dah lebih due period , sakit makin kurang dan period pun tak keluar lagi . Ada tak ibu2 yang pernah alami ni . Minta share pengalaman ibu² 🥺#seriusnanya #firstmom Update : Alhamdulillah saya mengandung 🥰cek upt seminggu sebelum date period. Syukur alhamdulillah sekarang dah 16 week 🤲

6 Balas

Makan Panadol sis. Nak tau pregnant x, cek UPT 4 minggu jika period x keluar. Nnt dpt double line sama terang.

2y ago

Sis kena tahan sakit sendirian la mcmtu. Knp nk risau? Even org pregnant pun boleh mkn Panadol.