Keputihan.. #8weeks

Saya mengalami keputihan saat buang air kecil/besar,mesti ia keluar sekali..kadang tu berbau logam tajam.. kalau hari biasa ada juga keputihan cuma tak berbau tapi kalau meneran untuk buang air besar,ia akan keluar sekali..bau tajam😞 bantu saya pls ibu2..saya mengandung anak sulung now.. Tak gatal & tak berwarna pelik cuma bau tajam.. Boleh ke kita makan greek yogurt?#firstbaby #advicepls #advicepls #bantusharing #jangankecam

1 Balas

jumpa doctor sis. nt dia cek teruk ke tak. nt dia bagi ubat pil masuk dari bawah. sy pun mcm ni. normal rasanya