susu anmum

saya mengalami hb yang sangat rendah. paling latets 9.2 ?. susu anmum sesuai ke untuk ibu mengandung dan naikkan hb? macam2 ubat saya makan nak naikkan hb tapi macam takde pape perubahan.

33 Balas

Minum susu anmum selang 2 hari banyak kan minum air suam kosong ,

mybe cara awk makan ubat salah kut? awk minum susu dgn ubat ke?

Bnyak makan sayur hjau sis .. buah2 hijau .. ubat jgn skip ..

makan banyak buah dan sayur cth bayam, delima dan jambu batu

Cuba mnum jus mamariam, sya mnum alhamdulillah hb ok

Try makan bayam buah naga tomato n bnykkn mnum sup ayam

Try susu dutchlady full cream ... Sya mnum tu hb naik

jus mamariam okay untuk naikkan hb.. try lah..

Try jus mamariam sis, sy pun minum Hb oke

Bnykkn mkn kurma, kerang, bayam merah