Kerap sakit pingul dan bahagian ari2 terutama nya ketika melaku kan kerja rumah... Dan susah tido

Saya megandung 33minggu ad x mumy2 kne mcm sy

1 Balas

Ye sis.. Saye mengalaminye skrg. Tulang pinggul sakit da mlm asyik terjage. Minta husband sapukan minyak kat pinggul hilang juga sakit. Normal sis, baby nak membesar

1y ago

Takpe sis kite kene kuat ye, tak lame je lagi. Esok keluar baby moment2 inila yg buat kite rindu nk pregnant. Minta husband support ye. Time nila nk manje2.. Hihi