kehamilan

saya masih dlm awal kehamilan..baru 9mgg,tetapi saya sekarang mengalami kerap keluar lendir jernih dari faraj..ada tak mommy alami perkara yg sama

2 Balas

Kalau rasa gatal2 berbau atau warna lain dri putih Ni jernih tak normal Kalau sis risau kan kandungan boleh je bgitau nurse kat klinik tu , nnti dia akn ambil sikit sample untuk check

Saya pon sama, tp kwn2 saya kata tu normal, tp apa2 pun lebih baik consult dr dlu,