Asid Folik

Saya makan asid folik ni . Bila buka pink doctor bagi Asid Folik yg lain . Boleh saya habiskan ambik yang ini dulu atau kena ambik yang klinik bagi ? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

Asid Folik
1 Balas

Boleh je nak habiskan ni dulu pastu ambil yang klinik bagi. Macam saya makan dua dua buat masa skrg sebab last checkup hb rendah. Kalau hb cantik makan either one pun boleh je

2y ago

Kalau semua okay, sama ada ambil ganilia atau vitamin dari Dr. Salah satu pun cukup sebab dedua ada bermacam jenis vitamin yang dah complete untuk pregnancy. Vitamin b complex tu kalau nak makan pun boleh sebagai tambahan, tapi better refer jugak Dr before ambil