Telat haid, tp xad simptom pregnant

Saya mahu bertanya.. Kenapa ya sy lewat dtg haid.. Dah sebulan tak period. Last period sy 14/2 .test masih satu line...tp tak ade sistem2 pun. Selalu nyee period sy tratur.. Risau xdtg period ni .tak pernah macam gini..

7 Balas

Mungkin baru nak lekat atau hormon selepas kahwin. Saya period teratur je awbwlum ni lepastu kahwin bulan 10, bulan 11, 12 tak period tapi negatif, saya pun give up nak checl upt. Bulan 1 saya nak check punca period tak satang ttbe, doktor scan baru 4w6d. Saya pun takde alahan, takde simptom hamil. Terkejut juga masa dapat tahu sebab niat pergi klinik nak betulkan period supaya hamil rupanya dah ada isi. Yang penting selalu doa dan jangan tinggal acid folic. Saya bulan 12 start makan acid folic 😅 Semoga urusan awak dipermudahkan