Buat UPT sendiri

Saya lewat sebulan dtg haid..buat sendiri upt double line...tp saya lum bersedia nk bagitau suami n family...saya sendiripun cam x bersedia lagi sbnarnya..memandangkan anak yg last umur 8 tahun,tetiba positif...suami lak dah umur 66,saya 39 tahun,adakah dia bersedia? Camana pun saya berbelah bagi nk teruskan kandungan ni atau tak😢 5weeks...Saya stress..#bantusharing #pleasehelp

1 Balas

1st tenang, redha , syukur dan sabar. bila dah ready nak bgtahu, teruskan bgtahu suami dulu. Itulah penting suami isteri saling melengkapi. bincang elok2. klu masing2 tak sedia, teruskan kandungan dan serahkan pada keluarga yg memerlukan anak sbg anak angkat. Sayangi diri sayangi kandungan.

2y ago

Ada betulnya...terima kasih puan...