Semoga Ada Rezeki Lain Bulan

Saya lewat period 7 hari dah. Sebelum-sebelum ni period saya normal, biasa awal ataupun lewat cuma sehari dua. Ingatkan ada harapan, tapi sayang. Lepas zohor dapat tahu dah period. Allah sedih betul rasanya ???#pejuang_garisDua

11 Balas

bersyukurlah keluar period dari tak keluar.. skdr berkongsi..sy pnh down jg sbb priod xdelay or kalau delay pn , xpreg dan lps tu akan priod..mgkin sy lupa bersyukur sbb priod kluar ni bgus. smpai sy di uji yg sy delay priod 2 bln tp x preg..bnda ni berlarutan smpai 1 thn lebih... bila kluar period sy jd happy sbb at least sy tahu rahim sy msih luruhkan darah.. boleh beza 2 situasi ni? yg firsr sedih priod keluar, yg 2nd gembira bila priod keluar. jom kita blaja bersyukur..priod kluar tu bgus, nk refresh dlaman kita ,rahim kita utk produce tlur baru..