Semoga Ada Rezeki Lain Bulan

Saya lewat period 7 hari dah. Sebelum-sebelum ni period saya normal, biasa awal ataupun lewat cuma sehari dua. Ingatkan ada harapan, tapi sayang. Lepas zohor dapat tahu dah period. Allah sedih betul rasanya 😭😭😭#pejuang_garisDua

11 Balas

Apa yg saya nk ckp ..akak jngn rasa sedihh cm saya dulu kawen bunting pelamin tp tk ad rezeki .. preg lagi tp tk ad rezeki .. cm2 saya iktiar masa tuu saya down gile org ckp saya mandul .. pdhl saya pernh preg .. saya bnyakkan berdoa try amal kn efferty .. alhamdulillah saya preg dan skrg saya da bersalin .. bile ckp pasal anak semua org nk anak .. ad org cpt .. ad org lambat .. semua atas izin allah .. jika akak rasa down doa tu adalah ubat segalanya .. jngn stress bhyaa .. saya doakan akak dipermudahkan dan semoga mendapat zuriat yg soleh dan solehah