Semoga Ada Rezeki Lain Bulan

Saya lewat period 7 hari dah. Sebelum-sebelum ni period saya normal, biasa awal ataupun lewat cuma sehari dua. Ingatkan ada harapan, tapi sayang. Lepas zohor dapat tahu dah period. Allah sedih betul rasanya ???#pejuang_garisDua

11 Balas

sis jgn sedih jgn pernah kecewa ..Allah tu dia dh atur untk kita,insyaAllah sampai masa dia akan bg rezeki zuriat tu..sy pun ttc 7yrs mmg sedih kalau check upt apa semua tak mengandung dgn soalan2 dari org lg nk kena hadap sampai sy dah tak fikir dah pasal pregnant ni ..sy terus tetap dalam hati sy ,sy dh redha sgt2 dh ..semua sy berserah pada Allah,ada rezeki sy insyaAllah tak cepat tak lambat ..then bila dh sy betol2 redha ,time tu Allah bg rezeki zuriat .Alhamdulillah dh 37week4day dah ..sy doakan sis dan ttc yg lain cepat diberikan rezeki zuriat nah .amin amin amin