UPT SAMAR lewat period 5hari

Saya lewat period 5hari bila test upt mcm samar,9tahun ttc .. tapi tahun lepas saya mengandung luar rahim

UPT SAMAR lewat period 5hari
11 Balas

InshaAllah ada ni, sebab saya pun test dapat result mcm ni repeat dalam 4hari lagi makin terang. sekarang dah 35weeks menunggu hari ( ttc 4 years ) after a few miscarriage. kebetulan test tu seminggu sebelum birthday husband, jadinya the best gift ever from Allah untuk kami.. alhamdulillah rezeki

alhamdulillah. tahniah. Insha'Allah ada tu. nt keep testing smpai terang ye. nt da msuk 8w boleh buat scan time tu nampak jelas. kalo bwh week tu bgntung kdg nmpk kdg x pon. doakan saya juga dpt prgnt bulan ni tuk no2😊

12mo ago

aamiin 🤲🏻

tahniah sis. positive ni. walaupun samar InSyaAllah ada tu. sy hari tu test lagi samar dari ni kena tenung lama baru perasan ada double line. Alhamdulillah skrg sy dh 20week..

InsyaAllah ada rezeki ni...tp kalau dh prnah ada sejarah ectopic digalakkan buat hsg test utk tube sebelah sblm nk ttc lgi tkut dikhuatiri akn ectopic lagi

in shaa Allah positive tu sis... take care&have a good rest taw💕.. doakan sy pregnant juga utk first baby nnty😊

12mo ago

allahumma aamiin yaa mujib.. terima kasih sis noor ats doanya💕.. semoga sis&kandungan sihat& baik2 sahaja.. take care taw🌹

alhamdulillah. tahniahh sis 😍 Doakan sye dikurniakan zuriat juga. Aamin 🤲

12mo ago

aamin. ♥️♥️

WAa insya Allah Ada Ni... sy pon lebih kurang sis. last period sis bila

12mo ago

sy 30/8.. hihi Ada geng

InsyaAllah positive tu sis. Tahniah! Jaga diri ♥️

Tu bukan samar Kak.. nampak sangat hehehe tahniah ..

tahniah