Assalamualaikum semua nak tanya

Assalamualaikum semua saya nak tanya sebelum ni saya ada test upt macam +ve lepas tu 9/10 tiba² keluar darah macam period tapi 3 hari je lepas dah tak keluar darah tu saya cek upt -ve nak tahu kenapa macam tu?? #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

Assalamualaikum semua nak tanya
7 Balas

saya dh pernah kena sis , chemical pregnancy nii . takpee semoga ada rezeki untuk sis . saya lepas chemical pregnancy 2bulan lebih pastu lekat . alhamdulilah skrng 12w dah 🥰

6mo ago

saya check dkt klinik masatu , then doc cakap tkda apa apa pun bila scan . doc suruh tunggu lagi 2w then dtg semulaa . taksmpai 2w darah turun dgn period .

chemical pregnency tu sis. persenyawaan mungkin berlaku tp tak dpt menempel dekat dinding rahim. jadi dia gugur bersama2 darah period. sbb tu lepas keluar darah sis dpt -ve semula

better g klnik chck dgn doc tuk confirmkn sm.ada puan pregnant atau pun tidak..mg dpmudahkan segalanya aamiin

Waalaikumsalam. Sama ada upt scam atau chemical pregnancy 😊

chemical pregnancy.. sis x preggy..

Chemical pregnancy kot

hormon kot