Buat gbs swab & ada keluar darah beberapa titik

Saya lepas buat gbs swab sebab risau sangat dengan keputihan yang makin banyak ni. Saya first time buat gbs swab. Balik dari klinik tengok ada darah setitik dua kat spender. Normal ke macam tu? Sebab first time buat ke sebab luka kat dalam tu ke sebab ape ye? Risau sangat ni. Sekarang pregnant 33 weeks. #firstbaby #ingintahu #firstmom #pregnancy

2 Balas

siss..bagi saya biasa je...jgn risau..saya gbs ve+ ..mmg truk sgt laa...insert ubat pun tak kurang juga...smpai laa hari bersalin...dh brsalin kputihn dh tk ada..

2y ago

Sis petang ni ada keluar macam ni pulak. Normal ke sis? 😢

Saya ada gbs jugak. Semalam keputihan hijau lepastu ada darah sikit. Ni dah takde, risau lahhh.. kena pergi hospital ke tk ye? 😔

8mo ago

Maaf sis mencelah 😅, saya pun ada buat swab jgk isnin lepas. Ikutkan esok cukup seminggu. Tp sampai harini keluar spotting coklat2 on off. Cuma harini banyak sikit dari biasa. Dah pg scan baby okay je. Risau betul saya sbb baru 27w.