ubat sembelit

saya lepas bersalin sembelit , sekarang pulak baby ade kuning . ubat ape yang okay untuk sembelit yang takde effect untuk baby ? saya ade jahit sikit tapi takut jugak nak membuang 😭 #seriusnanya #firstmom

1 Balas

boleh try beli enema jnis ubat air nnti press dkt tmpt mmbuang..after few second nnti akn rs nk mmbuang..jika.xnk mkn ubat takut effect pd bby ms.mnyusu..blh try beli jnis tu... ada jual di farmasi..tuk dewasa 20ml ..mg dpmudahkan segalanya..aamiin