HI NAK TANYA

Saya last period 19/11 , nikah 17/12 , 29/12 saya check naik double line , mcm mna nk thu bunting pelamin ke tak ? Sebab family in lawa semua mcm mengata :)

2 Balas

period tak teratur ya sis? lain org lain timing waktu subur. kiranya waktu subur sis lewat.. tapi normal je kalau dah terus lekat first time bersama dgn suami.. apapun tahniah ye sis.. dorang yg mengata tu sebab dorg tak faham cara kira waktu subur n kira weeks kandungan.. suruh depa google artikel bab kandungan je sis😂

Why mengata? Awak ada beritau dorang ke yg dah pregnant?