simptom pregnant ?

hi ? saya last period 10/4/23 , awal bln 5 saya rasa tidak sedap badan perut cramp kejap ada kejap tiada saya ingatkan nak period saya abaikan ja tapi tunggu brapa hari period takda bila check upt negative , tapi rasa tu masi ada kadang awal pagi muntah , rasa pening nak tido je , saya period tak teratur , mcam mana tu ya ? bole share pengalaman kamu sangat di hargai , thnkyou ! #ingintahu #sharepengalamanmasing2 #seriusnanya

2 Balas

Cycle awak selalu berapa lama? Simptom period dengan pregnant ni hampir sama. Macam saya, apa yang awak rasa tu simptom period dan pregnant saya. Awak tunggu lagi seminggu, kalau tak datang jugak buat beta hcg untuk check pregnancy. Misal kata negatif juga, maksudnya hormon la tu. Bila dah kahwin ni, normal untuk kitaran haid kita berubah-ubah.

maybe hormon