nak tau berapa bulan saya hamil

saya last datang bulan 18hb bln 5..jadi sekarang ni brapa minggu saya hamil

12 Balas

4mo ago

tadi ayat lain. edit ke ni.

18/5 tu first day period ke last day? kalau first day maksudnya sekarang baru CD10, most probably ovulasi pun belum sis, apatah lagi hamil. sis dah test UPT, dapat +ve ke? period last baru ni sama macam biasa ke?

4mo ago

salah kira. CD11 haha. still, too early.

11hari sis means 4-5w baru lagi sis pergi klinik untuk sahkan pregnancy apa pun jaga diri baik baik🫶🏼

4mo ago

hahahaha macam2 ye keluar jat post ni🤣

Download je pregnancy apps sis. Masuk kan tarikh hari first period. Nanti dia auto calculate

dah check pregnancy test? look too early. jaga baik² sis Jangan buat keje berat

kalau period x tetap, better pegi scan klinik untuk tahu exact week

btol ke tarikh tu? better tggu lps period delay.. lg snang nk kira

Better sis ke klinik untuk check

10 hari bru.. da buat pregnancy test?

4mo ago

CD10 baru kannn

Klau hari pertama tu 18/05