lesu tak bermaya

saya lapar, tapi bila makan saya cirit pulak.. dah 3 hari mcm ni.. normal ka mcm tu ?? ada yg pernah ka alami mcm saya ?? lepas tu bila malam2 nak tidur tak boleh tidur, rasa ngilu dalam perut dan sangat x selesa..

1 Balas

sis ada silap mkn apa2 ke?ank sy slalu kena camni klu ada silap mkn..bila dh start cirit tu mmg susah stop..tiap kali lpas mkn msti dia cirit blk..tp klu dia xmkn x cirit plak..slalu mmg kna bg dia ubat br dia stop cirit..better sis p check doc laa..xpn try minum teh kelat mna tau blh stop cirit tu

5y ago

nak kata salah makan.. tak jugak, sbb suami pun makan yg sama juga dgn saya, cuma saya sorg ja yg alami.. lagi pun saya lewat period ni, jadi saya ingtkan saya pregnant la.. so mungkin tu tnda2 dia.. ntah laaa, kjap lagi baru nk pegi kk..