assalammualaikum

saya lansong tak ingat bila tarikh last saya period sebab yang saya ingat cuma pertengahan bulan je . tapi awal bulan nii tadi suami saya ajak saya pergi buat chekup sendiri . so puasa ketiga saya pergi farmasi dan beli upt dan buat test tiba" double line tapi tak jelas sangat . suami cakap minggu depan kita try buat upt lagi lepastu 16/4 hari sabtu saya buat test upt balik and saya dapat double line yang terang macam kat gamba . adakah saya hamil ? #ingintahu #firstbaby #firstmom

assalammualaikum
2 Balas

Alhamdulillah..... tahniah puan mengandung Tp puan kena ingat balik bila 1st period dgn last period sbb doctor akan tanya klw ta bg date yg betul pengiraan week akan lari dgn perkembangan bayi.

ya awak preggy . tahniah

2y ago

welcome.. 🥳